SAMARBEJDSPARTNERE

Arrangører

Helsingør Idrætsforening blev grundlagt i 1899 og står på skuldrene af en mangeårig tradition for dyrkelse af de bedste rammevilkår for idrætten. De er en af hovedarrangørerne bag Kronborgstafetten.

Helsingør Ski- og Orienteringsklub (HSOK) er bl.a. kendt for deres orienteringsløb. Med deres erfaring inden for løb, er de med til at arrangere Kronborgstafetten.

DGI er en idrætsorganisation med mere end 6.600 lokale idrætsforeninger, der tæller 1,63 millioner idrætsudøvere. DGI hjælper Helsingør Idrætsforening og HSOK med afholdelse af Kronborgstafetten.

Kommunikationspartner

Helsingør Bycenter er kommunikationspartner for Kronborgstafetten. I kan hente startnummer i centret i ugen op til Kronborgstafetten, hvis I gerne vil undgå køen på selve løbsdagen.

Sponsorer

HOKA løbesko er synonym med optimal afdæmpning uanset formål. HOKA optimerer deres såler løbende, uden at gå på kompromis med ydeevnen. Hoka leverer præmier til vores vindere samt en række lodtrækningspræmier til de heldige.

Kronborg El leverer drikkedunk til alle deltagere og vil være på pletten med deres vandvogn, så I kan tappe frisk vand før og efter løbet.

Bilhuset Elmer leverer autoriseret salg og service i et bredt udvalg af stærke bilmærker. Med fokus på de aktuelle behov og ønsker kan de med garanti levere de gode biloplevelser. Bilhuset Elmer udstiller to af deres personbiler på dagen, så I får mulighed for at løbe forbi lidt hestekræfter, når I selv brænder energi af.

FH Hovedstaden arbejder for gode arbejdsforhold og et stærkt velfærdssamfund som repræsentant for mere end 80 medlemsorganisationer. FH Hovedstaden står klar til at tage imod jer i målområdet med god forplejning, så I kan få energi, efter I har krydset målstregen.

Speciallavede sko, specifikt skræddersyet til den enkelte – Moving Feet hjælper dig med at finde den rette sko. Mød dem på dagen for stafetten og bliv klogere på, hvordan du optimerer dit løb med præcis den sko, der passer din fod.

Vil din virksomhed sponsorere præmier, materiel, eller på anden vis markedsføre jer ved Kronborgstafetten, så tag kontakt til os.