SAMARBEJDSPARTNERE

Arrangører

Helsingør Idrætsforening er en af arrangørerne af Kronborgstafetten.

Helsingør Ski- og Orienteringsklub er en af arrangørerne af Kronborgstafetten.

DGI hjælper Helsingør Idrætsforening og Helsingør Ski- og Orienteringsklub med at arrangere Kronborgstafetten.

Velgørenhedspartner

Make-A-Wish Danmark, som opfylder ønsker for børn mellem 3-18 år i Danmark med livstruende sygdomme med henblik på at skabe håb, styrke og glæde, er velgørenhedspartner på Kronborgstafetten. Når man tilmelder sit hold, kan man vælge at donere penge til Make-A-Wish Danmark.

Kommunikationspartner

Helsingør Bycenter er kommunikationspartner på Kronborgstafetten. Man kan hente sit startnummer i centret i ugen op til Kronborgstafetten, hvis man gerne vil undgå køen på selve løbsdagen.

Sponsorer

HOKA løbesko er synonym med optimal dæmpning. HOKA søger konstant at producere lettere og holdbare såler, der kan beskytte uden at gå på kompromis med ydeevnen. Der findes en HOKA-sko til alle formål – kort, hurtigt, langt, langsomt. Hoka leverer præmier til vores vindere samt en masse lodtrækningspræmier til de heldige.

Kronborg El leverer drikkedunk til alle deltagere og vil være på pletten med deres vandvogn, så alle kan tappe frisk vand før og efter løbet.

Bilhuset Elmer leverer autoriseret salg og service i et bredt udvalg af stærke bilmærker. Med fokus på de aktuelle behov og ønsker, kan de med garanti levere de gode biloplevelser. Bilhuset Elmer udstiller to af deres personbiler på dagen, så I får mulighed for at løbe forbi lidt hestekræfter, når I selv brænder energi af.

Vil din virksomhed sponsorere præmier, materiel,  eller på anden vis markedsføre jer med synlighed ved Kronborgstafetten, så tag kontakt til os >