LØBET

Kronborgstafetten løbes på to ruter  – den ene omkring Kronborg Slot med udsigt til Øresund, Helsingør Kulturhavn, Helsingørs gamle by samt den anden omkring Nordhavnen med udsigt til Øresund, Strand- og badehotel Marienlyst.

Kronborgstafetten samler erhvervsliv, borgere, foreningsliv og alle andre som lever og bruger byen til en aften med motion, sjov og hygge.

  • Dato: Torsdag d. 3. juni 2021
  • Sted: Kulturhavnen Kronborg, Allegade 2, 3000 Helsingør
  • Start/Mål: Pladsen foran Kulturværftet og M/S museet for Søfart
  • Løbsstart: Fællesstart kl. 18:00
  • Opvarmning: Fælles opvarmning kl. 17:45 – umiddelbart før løbet skydes i gang.
  • Stafetpakke: Enhedspris på 1.234 kr. pr. pakke (Indeholder 4 løbenumre og 4 madbilletter). Ekstra madbillet koster 175 kr..

Alle hold starter fælles og løber i 90 minutter. Holdets deltagere skiftes til at løbe en omgang, så det er holdets samlede omgange vi registrerer. Det er helt frivilligt hvordan I fordeler turene på holdet og om holddeltagere løber flere omgange end andre.

Det praktiske:

Holdkaptajnen:  Al information om stafetten vil løbende tilgå holdkaptajnen pr. mail. Derfor vil information om udlevering af startnumre og depeche, opbevaring af personlige ejendele under løbet, tider for mad i Hal 14 og 17, osv.  tilgå efterhånden som vi nærmer os dagen.

Bordplan følger (klar 4.  september)

Rute: Du kan se ruten her >

Parkering:

Ved at klikke her på KORT OVER PARKERINGSMULIGHEDER, har du nemmere ved at finde parkering. Ellers brug Helsingør Kommunes APP -“Parkering i Helsingør”.
Presse:
Se under Kontakt >